Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

Lijmen, Kit & Tape

Lijmen, kitten en tapes koopt u eenvoudig bij Covermaster. Bestel al uw lijm en kitten eenvoudig bij ons online. We hebben A-kwaliteit lijmen en kitten voor het verwerken van EPDM-dakbedekking op uw platte of licht hellende dak, maar ook voor diverse andere toepassingen zoals montagekit, sanitairkit en beglazingskit. Ook voor Cover tape bent u bij ons aan het juiste adres. Deze is uitermate geschikt om de naad tussen twee EPDM-membranen waterdicht te maken of om andere EPDM-naaddetails af te dichten.

 

Welke lijm heb ik nodig?

Het is heel belangrijk dat uw dakbedekking goed bevestigd wordt en blijft zitten. Als er lucht of vocht tussen uw dak en uw bedekking komt, kan het ervoor zorgen dat uw dak minder lang meegaat dan verwacht. Als het gaat om het kiezen van de juiste soort lijm, bent u vooral afhankelijk van het type ondergrond waarop de lijm moet worden aangebracht.

Onze EPDM-hechtlijm op waterbasis is ontwikkeld voor het enkelzijdig verlijmen van EPDM-bedekking op houten oppervlakken. Deze hittebestendige lijm is geschikt voor horizontale verlijming volgens de natte insluitingsmethode. Bovendien kun je na verlijming het EPDM nog 15 minuten bijstellen, waardoor het plooivrij gemonteerd kan worden. Kortom, ideaal voor iedere doe-het-zelver of klusjesman!

Onze contactlijm is zeer sterke, hoogwaardige hittebestendige contactlijm (op koolstof / PU gebaseerd) en is uitstekend inzetbaar voor het verlijmen van EPDM, Rubber, TPO, HPL, Hout en alle soorten kunststof (behalve PE en PP). Tevens geschikt voor zowel vijver- als daktoepassingen.

In ons assortiment vindt u de ideale lijm. kit en tape voor iedere toepassing. Heeft u toch nog vragen over welke lijm u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons.

Sluiten