Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

Alle Lijm & Kit

Op zoek naar lijm of kit? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bestel al uw lijm en kit eenvoudig online bij ons. We hebben A-kwaliteit producten voor het verwerken van EPDM dakbedekking, maar ook voor verschillende andere doeleinden, zoals montagekit, sanitairkit en beglazingskit.

Alle lijm & kit

Onze hoogwaardige lijmen zijn hittebestendig en sneldrogend. Ze zijn perfect voor het verlijmen van EPDM, Rubber, TPO, HPL, hout en alle andere soorten kunststof (behalve PE en PP). En wanneer u het nodig heeft voor horizontale verlijming kan onze speciale watergedragen EPDM lijm aan de behoefte voldoen. Bovendien komt met elk type lijm een informatief overzicht omtrent de pluspunten en exacte toepassingswijze mee. Mocht u nog twijfels of vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Welke lijm heb ik nodig?

De juiste bevestiging van uw dakbedekking is cruciaal voor de levensduur ervan. Wanneer er lucht en/of vocht tussen dak en bedekking komt, beïnvloedt dit de sterkte van het dak. Wanneer u kiest welke lijm u gaat gebruiken, is het belangrijk om rekening te houden met het type ondergrond.

Onze EPDM hechtlijm op waterbasis is speciaal ontwikkeld voor het enkelzijdig verlijmen van EPDM-dakbedekking op elk houten oppervlak. Deze hittebestendige lijm hecht uitstekend, waardoor u het EPDM plooi-vrij kunt monteren met de natte insluitingsmethode. Bovendien blijft de lijm gedurende 15 minuten na het aanbrengen corrigeerbaar, wat ideaal is voor doe-het-zelvers en professionals.

Onze contactlijm is een krachtig, hittebestendig product van topkwaliteit op basis van koolstof/PU. Het is uitstekend geschikt om materialen zoals EPDM, rubber, TPO, HPL, hout en diverse soorten kunststof (met uitzondering van PE en PP) te verlijmen. Dit product is geschikt zowel voor vijver- als daktoepassingen.

In ons assortiment vindt u de ideale lijm en kit voor iedere toepassing. Heeft u toch nog vragen over welke lijm u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op.

EPDM kit

De EPDM kit kan worden aangebracht op Amerikaans en Europees EPDM, zonder hierbij een primer bij uw platte of licht hellende dak te gebruiken. Het houdt ook vast aan natte oppervlakken. Verder kan de kit ook worden gebruikt als reparatiekit. Zo blijven uw dak en uw EPDM-dakbedekking er mooi uitzien!

Toepassen van EPDM kit

EPDM kit is de ideale manier om twee stukken EPDM aan elkaar te hechten. Met 1 tube kunt u gemiddeld 6 meter EPDM vastmaken, 2 hemelwaterafvoeren op een dak vastmaken of 6 meter daktrim vastmaken. Dankzij de EPDM kit kunt u heel wat materialen veilig en betrouwbaar aan elkaar hechten, waardoor alles goed waterdicht blijft.

Om uw dak goed waterdicht te maken, raden wij aan daktrimmen met een folie te installeren. Bevestig de trim vervolgens met schroeven en EPDM kit om lekkages in de toekomst te voorkomen. Als u de randen van het dak volledig waterdicht wilt maken, is het gebruik van EPDM kit een must om eventuele vuilophoping en onderhoudsklussen tegen te gaan.

Sluiten