Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

EPDM

EPDM dakbedekking is ideaal om in te zetten als dakbedekking voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bent u een professionele verwerker van EPDM dakbedekking en bent u op zoek naar de beste EPDM producten tegen scherpe prijzen? Dan bent u bij Covermaster aan het juiste adres. 

Al onze EPDM dakbedekking is FR gecertificeerd, waardoor deze voldoet aan de eisen van het bouwbesluit en de verzekering.

Covermaster is de leverancier van duurzame dakafdichtingssystemen voor platte en licht hellende daken. Naast EPDM dakbedekking hebben we een uitgebreid assortiment met alle benodigdheden voor het professioneel verwerken van EPDM dakbedekking.

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
38 producten
Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
38 producten

Waarom is EPDM dakbedekking de beste keuze:

Door de unieke samenstelling van EPDM ontstaat er een duurzame synthetische dakbedekking. EPDM is dan ook dé trend als het gaat om een kwalitatief hoogwaardige dakbedekking die jarenlang meegaat. Met onze Amerikaanse EPDM bieden wij u de beste oplossing voor het creëren van een waterdicht dak.

Voordelen EPDM:

  • Eenvoudig te plaatsen met contactlijm
  • A-kwaliteit vliegvuurbestendige FR EPDM folie (NEN 6063)
  • Onderhoudsarm en extreem lange levensduur (NEN 2778)
  • 100% UV, ozon en worteldoorgroei bestendig
  • Perfect voor renovatie

Met de dikte van 1,14mm is EPDM-folie voor tal van toepassingen in te zetten. De EPDM-dakbedekking is geschikt voor vele toepassingen zoals op daken op blokhutten, platte daken, dakkapellen en nog veel meer toepassingen. 

Sluiten