Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

EPDM per M²

EPDM dakbedekking is perfect voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bij ons kunt u eenvoudig de juiste hoeveelheden EPDM bestellen om uw platte of licht hellende dak te bedekken. Wij leveren de bedekking in meerdere breedtes en u geeft zelf aan wat de lengte moet zijn, waarna u direct onze scherpe prijs ziet. Zorg ervoor dat je ook eventuele dakopstanden en -randen meeneemt bij het meten van het dakoppervlak, en tel voor de zekerheid 15 cm op bij het geheel. Hierdoor bent u verzekerd van genoeg EPDM!

EPDM per m²

Onze EPDM-dakbedekking is gemaakt van hoogwaardig synthetisch rubber en is perfect afgestemd op uw behoeften. Dit materiaal biedt optimale prestaties voor het waterdicht maken van allerlei oppervlakken, zoals daken, gevels, tunnels, funderingen en reservoirs. Bovendien is EPDM buitengewoon elasticiteitskrachtig en kan het effectief trillingen en schokken absorberen die door een gebouw veroorzaakt worden.

Waarom EPDM dakbedekking

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige dakbedekking die jarenlang meegaat, dan is EPDM de oplossing. Het unieke samengestelde materiaal zorgt ervoor dat uw dak waterdicht en duurzaam blijft. Met onze Amerikaanse EPDM kunt u profiteren van de beste resultaten.

Voordelen EPDM:

  • Eenvoudig te plaatsen met contactlijm
  • A-kwaliteit vliegvuurbestendige FR EPDM folie (NEN 6063)
  • Onderhoudsarm en extreem lange levensduur (NEN 2778)
  • 100% UV, ozon en worteldoorgroei bestendig
  • Perfect voor renovatie

De EPDM-dakbedekking is geschikt voor vele toepassingen zoals op daken op blokhutten, platte daken, dakkapellen en nog veel meer toepassingen.

Toepassen van EPDM

EPDM-folie biedt een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een robuust en duurzaam dak. Het materiaal beschermt tegen UV-straling, ozon, lage temperaturen en extreme hitte. Bovendien heeft het de bestandheid om wortels te weerstaan, waardoor het geschikt is voor het afdichten van daktuinen of funderingen. Al met al is EPDM een waterdicht materiaal dat uw huis goed beschermt tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Sluiten