Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

EPDM per M² - dikte 1,14 mm - breedte 4,58 meter

EPDM per M² - dikte 1,14 mm - breedte 4,58 meter

  • Eenvoudig aan te brengen met contactlijm
  • A-kwaliteit Amerikaans EPDM
  • Vliegvuurbestendig (FR)
  • UV-bestendig met minimale levensduur van 20 jaar
  • Levering binnen 24u (NL)

 

De EPDM-folie heeft een breedte van 4,58 meter en een dikte van 1,14 mm. Wij snijden dit EPDM graag voor u op maat. U bestelt dit product per vierkante meter, waarbij u zelf de gewenste lengte invult.

Gebruik voor het verlijmen van dit EPDM onze contactlijmen. Deze hoogwaardige contactlijmen zijn speciaal ontwikkeld om diverse soorten EPDM te verlijmen. Door middel van het hoge vaste stof percentage en de flexibiliteit blijft de verbinding stabiel ondanks het krimpen en het uitzetten van de EPDM folie.

Tip: vergeet bij het opmeten van uw netto dakmaat de opstanden niet!

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Offerte
  • Laagste prijs in Nederland én België!
  • Vrijblijvend advies door onze professionals
  • Bij voorraad bezorgd op werkdagen binnen 48 uur

    Klanten beoordelen ons met een 5/5! ⭐⭐⭐⭐⭐
Omschrijving

Onze EPDM-rubberfolie is uitermate geschikt om uw platte of licht hellende dak op een eenvoudige manier waterdicht te maken. Deze A-kwaliteit EPDM is geschikt om te gebruiken op diverse ondergronden waardoor u het eenvoudig zelf kunt monteren.

Door de unieke samenstelling van EPDM ontstaat er een duurzame synthetische dakbedekking. EPDM is dan ook dé trend als het gaat om een kwalitatief hoogwaardige dakbedekking die jarenlang meegaat. Wij bieden u de beste oplossing voor het creëren van een waterdicht dak.

Met de dikte van 1,14mm is EPDM-folie voor tal van toepassingen in te zetten. De EPDM-folie voldoet aan de meest recente bouwvoorschriften (NEN-6063) en aan alle andere veiligheidseisen die aan dakfolie worden gesteld.De EPDM-dakbedekking is geschikt voor vele toepassingen zoals op daken op blokhutten, platte daken, dakkapellen en nog veel meer toepassingen. 

Betaling
Via de website betaalt u eenvoudig met iDeal, PayPal, Mastercard, Visa en Bancontact. Na ontvangst van uw betaling wordt het product zo snel mogelijk bij u geleverd.

Levering
U kunt het product op locatie laten leveren, of een afspraak maken om het product op te halen in Numansdorp.

Informatie
Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden!

Specificaties
Artikelnummer
CMVK004580
Dikte EPDM
1,14 mm
Breedte
4,58 meter
Lengte
maximaal 30,5 meter op rol
Kleur
Zwart
Materiaal
Rubber
Rek Materiaal
300 %
Gewicht
1,51 kg / m²
Verwerkbaarheid Temperatuur
-40ºC tot 100ºC
Hittebestendigheid
Vliegvuurbestendig
Sluiten