Welkom bij Covermaster, groothandel in EPDM en Accessoires. Wilt u particulier bestellen? Bekijk snel ons aanbod op Dakvoordeelshop!

Dakdoorvoer rond HWA PE Ø 63 mm met EPDM slabbe 30cm

Dakdoorvoer rond HWA PE Ø 63 mm met EPDM slabbe 30cm

EPDM Dakdoorvoer rond 63mm / 90 graden voorzien van een PE buis van 30cm. Geschikt voor het afvoeren van water op uw platte EPDM dak of door uw goot. Het is erg belangrijk om een afvoer te plaatsen zodat uw dak niet te zwaar belast wordt met regenwater.

  • Zakelijke groothandel in EPDM en accessoires
  • Vrijblijvend advies door onze professionals
  • Bezorgd binnen 48 uur, levering veelal uit voorraad

    Klanten beoordelen ons met een 5/5! ⭐⭐⭐⭐⭐
Omschrijving

De EPDM dakdoorvoer is eenvoudig te installeren met EPDM contactlijm en EPDM kit. De rand rondom de afvoer altijd afwerken met EPDM kit, zodat de contactlijm niet verzeept.

Verwerkingsvoorschrift

Er zijn twee manieren om de EPDM dakdoorvoer te installeren. U kunt de EPDM dakdoorvoer op of onder uw EPDM dakbedekking verlijmen/kitten. Beide manieren zijn geschikt. Wanneer u de dakdoorvoer op het EPDM verlijmt is het mogelijk dat er wat regenwater op het dak zal blijven liggen, dit is geen probleem. Wanneer er wat water op de constructie blijft liggen zal het EPDM minder snel warm worden en dit kan blaasvorming van het EPDM voorkomen.

 

Specificaties
Artikelnummer
CMVK006330
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Sluiten