Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

EPDM dakgootpakket

Het Dakvoordeelshop.nl EPDM dakgootpakket compleet is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossing voor uw dakgoot. Wij bieden EPDM pakketten aan die alle materialen bevatten die u nodig heeft voor de montage voor het door u bepaalde oppervlakte. Onze EPDM dakbedekking is gemaakt van de beste kwaliteit rubber om ervoor te zorgen dat u jarenlang plezier beleeft aan een mooi en strak dak. 

Deze afbeeldingen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het door u bestelde pakket vanwege de door u gekozen afmetingen.

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product
Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product

Dakvoordeelshop levering en inhoud dakpakket totaal

Vermijd tijdverlies met tekorten aan EPDM lijm, kit of montage materiaal. Met onze scherp geprijsde EPDM dakpakketten bent u altijd voorbereid op het volgende bouwproject of klus. Bovendien worden onze EPDM pakketten geleverd binnen 2 werkdagen.

 

En mocht u extra haast hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice en verzoek om de levering van uw pakket zo snel mogelijk te laten gebeuren. Kies daarom voor het Dakvoordeelshop EPDM dakpakket compleet.

Inhoud pakket

  • EPDM Dakfolie in aangegeven oppervlakte (zorg voor een groter oppervlakte EPDM dan uw dakgootmaat, zodat u tijdens montage niks te kort komt).
  • Voldoende EPDM montagekit voor het oppervlakte
  • Voldoende Contactlijm voor opgegeven oppervlakte
  • Verfroller
  • Verfrolbeugel
  • Aandruk roller easy

 

Extra voordelig EPDM dakgootpakket compleet pakket van Dakvoordeelshop

Is uw dakgoot aan reparatie toe, dan is het aanschaffen van een EPDM dakgootpakket compleet de verstandigste keuze. Door het kopen van alle materialen in één pakket bent u veel goedkoper uit dan wanneer u ze afzonderlijk koopt. Bovendien is het belangrijk om de juiste producten bij elkaar te gebruiken om de fabrieksgarantie op de EPDM te behouden. Kortom, door een dakgootpakket compleet aan te schaffen kunt u er zeker van zijn dat u het beste resultaat voor uw dakgoot bereikt en geeft u uw dakgoot een tweede leven.

Sluiten