Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

EPDM complete rol

EPDM dakbedekking biedt een stevige, betrouwbare en duurzame oplossing voor uw dak. Met gebruik van onze lijmen, kit & tape is het makkelijk aan te brengen. Bovendien gaat EPDM lang mee, tot wel 50 jaar. Als extra voordeel is de folie brandbestendig en bestand tegen allerlei soorten vliegvuur, zoals vonken van een openhaard of vuurwerk.

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
13 producten
Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
13 producten

EPDM complete rol

Onze rollen EPDM-dakbedekking zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch rubber, waardoor het naadloos kan worden toegepast op verschillende oppervlakken, zoals daken, tunnels, funderingen, gevels, bassins en reservoirs. De geweldige elasticiteit van meer dan 400% verzekert een waterdichte afwerking en vermindert tegelijkertijd trillingen en schokken die door het gebouw kunnen worden veroorzaakt.

Voordelen van EPDM

EPDM-dakbedekking staat bekend als één van de beste materialen voor daken en brengt tal van voordelen met zich mee. Zo is het materiaal bijvoorbeeld flexibel en ijzersterk waardoor het niet snel beschadigt. Daarnaast kan het eenvoudig worden verlijmd, brandvrij, zonder schade toe te brengen aan het oppervlak. Als klap op de vuurpijl biedt EPDM ook een hoge waterdichtheid - een belangrijke eigenschap in de constructie-industrie.

Toepassen van EPDM

Als u er zeker van wilt zijn dat uw schuur, tuinhuis, overkapping of aanbouw bestand is tegen alle weersomstandigheden, dan is EPDM folie de perfecte oplossing. Het materiaal is chemisch onomkeerbaar en biedt daardoor volledige bescherming tegen UV-straling en ozon. Bovendien is het bestand tegen extreme hitte en koude temperaturen. Daarnaast kan EPDM folie worden gebruikt om daktuinen, funderingen en meer af te dichten dankzij haar wortelbestendigheid.

Sluiten