Welkom bij Covermaster, groothandel in EPDM en Accessoires. Wilt u particulier bestellen? Bekijk snel ons aanbod op Dakvoordeelshop!

Purschuim NBS GUN 750ml

Purschuim NBS GUN 750ml

Purschuim NBS is een duurzame en snel uithardende 1K montage- en isolatieschuim. Ontwikkeld voor het vullen, afdichten, lijmen, monteren en isoleren van aansluitingen, voegen, naden, gaten en kieren tussen diverse bouwdelen. Uitstekende hechting op talloze bouwmaterialen zoals hout, beton, metselwerk, steen, metaal, aluminium, kunststoffen, polystyreen, polyester etc. Door de hoge aanvangshechting en snelle doorharding inzetbaar voor dak- en wandisolatie systemen.

Perfecte akoestische- en isolerende eigenschappen.

Te gebruiken bij temperaturen van +5°C tot +40°C. Brandklasse B3.

  • Zakelijke groothandel in EPDM en accessoires
  • Vrijblijvend advies door onze professionals
  • Bezorgd op werkdagen binnen 48 uur, levering veelal uit voorraad

    Klanten beoordelen ons met een 5/5! ⭐⭐⭐⭐⭐
Omschrijving

Purschuim NBS is een duurzame en snel uithardende 1K isolatie en montageschuim. Ontwikkeld voor het afdichten en vullen van verbindingen en het verbinden van bouwmaterialen.

Kenmerken

  • Sneldrogend
  • Hoge opbrengst
  • Grote productdichtheid
  • Hoge isolatiewaarde
  • Toepasbaar op iedere ondergrond

Toepassing

Purschuim NBS heeft een uitstekende hechting op de meeste bouwmaterialen zoals steen, beton, metaal en verschillende kunststoffen (styreen, PU hardschuim, polyester, hard PVC).

Enorm geschikt voor het afdichten van voegen tussen scheidingswanden, plafond en vloer, doorvoeringen van leidingen en pijpen door wanden en vloeren, voegen rondom raam- en deurkozijnen. Niet geschikt voor onder water toepassing en niet voor het vullen van grote afgesloten ruimten.

Beperkingen

Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, silicone, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden.

Verwerking

Bij bredere voegen en voegen dieper dan 5 cm, het schuim in meerdere lagen aanbrengen. Tussen de verschillende lagen een wachttijd van 15-30 minuten aanhouden.

 

Specificaties
Artikelnummer
CMZT413704
EAN Code
8715815039689
Uithardingstijd
50 – 100 min
Temperatuur bestendig
-40ºC / +90ºC
Sluiten