Welkom bij Covermaster, groothandel in EPDM en Accessoires. Wilt u particulier bestellen? Bekijk snel ons aanbod op Dakvoordeelshop!

Acrylaat Non Crack 310 ml

Acrylaat Non Crack 310 ml

Covermaster Acrylaatkit Non Crack is een afdichtingskit die speciaal ontwikkeld is voor het voegen, vullen en repareren van voegen in gevels, muren, wanden en plafonds. De kit is universeel overschilderbaar met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven waarbij craquelé en verkleuring van verf wordt voorkomen. De kit is geschikt voor diverse ondergronden en materialen. Na uitharding ontstaat er een elastisch blijvend rubber.

Covermaster acrylaatkit non crack bevat geen weekmakers, oplosmiddelen, siliconen of isocyanaten.

  • Zakelijke groothandel in EPDM en accessoires
  • Vrijblijvend advies door onze professionals
  • Bezorgd binnen 48 uur, levering veelal uit voorraad

    Klanten beoordelen ons met een 5/5! ⭐⭐⭐⭐⭐
Omschrijving

Covermaster Acrylaatkit Non Crack is een hoogwaardige, watergedragen afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. Universeel overschilderbaar met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven waarbij craquelé en verkleuring van verf wordt voorkomen. 

Kenmerken

  • Overschilderbaar met alle verfsystemen
  • Geen craquelé en verkleuring
  • Perfecte hechting
  • Oplosmiddel- en reukvrij
  • Eenvoudig te reinigen

Toepassing

Speciaal ontwikkeld als voeg, vul- en reparatiemiddel voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen tussen trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, vensterbanken, metselwerk, beton, gips, enz. vullen en repareren van voegen, (krimp) naden, kieren, scheuren en gaatjes in gevels, muren, wanden en plafonds.

Verwerking

Aanbrengtemperatuur: + 5°C tot + 40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- stofvrij en draagkrachtig te zijn. Hechtvlakken ontdoen van loszittende bestanddelen, zuigende ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn. Zeer poreuze ondergronden zoals: gips, (gas)- beton, (kalkzand)steen enz. voorstrijken met een mengsel van 1 deel Covermaster Acrylaatkit Non Crack en 2 delen water.

Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad af te werken met water.

Beperking

Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Niet geschikt voor langdurige- en / of permanente waterbelasting. Buiten toepassen is uitsluitend mogelijk bij droog weer, mits eerste 5 uur droog na applicatie. Verkleuring kan eventueel optreden in bepaalde omstandigheden.

Specificaties
Artikelnummer
CMZT495006
EAN Code
8715815039719
Sluiten