Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

Coverbond Spray 22 liter, 18,9 kg

Coverbond Spray 22 liter, 18,9 kg

Covermaster Contactlijm is zeer sterke, hoogwaardige hittebestendige contactlijm (op koolstof / PU gebaseerd) en is uitstekend inzetbaar voor het verlijmen van EPDM, Rubber, TPO, HPL, Hout en alle soorten kunststof (behalve PE en PP).

Met de drukvaten contactlijm van Covermaster kiest u voor kwaliteits lijm die u eenvoudig aan kan brengen. Een uitkomst voor zowel professioneel gebruik als de gebruiker thuis!

 • Aanbrengen op ondergrond en EPDM
 • Voldoende lijm voor min. 90m2 (bij dubbelzijdig verlijmen)
 • Inhoud: 22,1L / 18.9KG
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Offerte
 • Laagste prijs in Nederland én België!
 • Vrijblijvend advies door onze professionals
 • Bij voorraad bezorgd op werkdagen binnen 48 uur

  Klanten beoordelen ons met een 5/5! ⭐⭐⭐⭐⭐
Omschrijving

Covermaster Contactlijm is zeer sterke, hoogwaardige hittebestendige contactlijm (op koolstof / PU gebaseerd) en is uitstekend inzetbaar voor het verlijmen van EPDM, Rubber, TPO, HPL, Hout en alle soorten kunststof (behalve PE en PP). De Coverbond contactlijm is extreem krachtig door het hoge vaste stoffen percentage en door de flexibilteit blijft de verbinding stabiel ondanks het krimpen en uitzetten van de dakbedekking.

Let op: verlijmen rechtstreeks op XPS / EPS is niet mogelijk met deze lijm

Kenmerken

 • Snelle applicatie
 • Hittebestendig
 • Extreem krachtig
 • Sneldrogend
 • Universeel toepasbaar

 

Toepassing

Ideaal toepasbaar het verlijmen van bijna alle soorten dakbedekking op alle ondergronden.  Is daarnaast geschikt voor het verlijmen van weekmakergevoelige ondergronden zoals PVC. Het maximaal percentage weekmaker van de pvc mag niet hoger zijn dan 16%. Testen vooraf is aanbevolen. Niet geschikt voor naakt EPS.

 

Verwerking

De te verlijmen materialen droog en stof en vetvrij maken. Daarna de contactlijm rustig verspuiten op de beide te verlijmen oppervlakten. Een afstand tussen ondergrond en spuitpistool van 30 cm is ideaal. De lijmbanen bij voorkeur zonder overlapping aanbrengen. Na 2-4 minuten de beide ondergronden aan elkaar verlijmen en stevig aandrukken of walsen. Bij overlappend spuiten tenminste de open tijd verdubbelen. Bij zeer poreuze ondergronden goed controleren of er voldoende contact is tussen de beide lijmlagen. Eventueel een extra laag aanbrengen.

 

Let op, voor verwerking van de spuitlijm in een drukvat heeft u een spuitpistool (met extensie) en een slang nodig.

Tip: de slang en pistool moeten onder druk van het drukvat blijven staan. Hiermee voorkomt u dat de lijm in de slang en pistool verharden en deze onbruikbaar worden.

Specificaties
Artikelnummer
CMZT300308
EAN Code
8715815039672
Kleur
Amber
Verwerkbaarheid Temperatuur
+5 tot +40 graden
Temperatuur bestendig
-40 tot +140°C
Sluiten