Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

Splice tape 7,6 cm X 30 mtr

Splice tape 7,6 cm X 30 mtr

Dubbelzijdige EPDM Splice Tape 7,6 cm X 30 mtr, ontworpen voor het waterdicht verbinden van EPDM-membranen. Het gehele oppervlak waar de EPDM Splice Tape op aangebracht wordt dient vooraf te worden voorzien van EPDM Primer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Offerte
 • Laagste prijs in Nederland én België!
 • Vrijblijvend advies door onze professionals
 • Bij voorraad bezorgd op werkdagen binnen 48 uur

  Klanten beoordelen ons met een 5/5! ⭐⭐⭐⭐⭐
Omschrijving

De dubbelzijdige EPDM Splice Tape is een gevulkaniseerde rubberen, drukgevoelige kleefband ontworpen om EPDM-membranen te voorzien van een zeer sterke, waterdichte naadverbinding voor enkel laags EPDM-dakbedekkingsmembranen.

Onze EPDM Splice Tape biedt een hoge aanvangssterkte op EPDM-membranen. EPDM Splice Tape heeft een uitstekende hechting op de meeste ondergronden, inclusief glas, metalen, hout, beton, metselwerk en sommige kunststoffen. Deze tape levert OEM-kwaliteitsprestaties voor EPDM-enkellaags restauratieprojecten.

Kenmerken

 • Snelle en gemakkelijke installatie
 • Uitstekende hechting & waterdichte naden
 • Industriële kwaliteit
 • Bevat geen vluchtige organische stoffen
 • UL en FM goedgekeurd

 

De EPDM dakbedekking van Covermaster een is volledig gevulkaniseerd materiaal en chemisch inert ten opzichte van zichzelf. Daardoor kunnen de moet er een derde, chemisch actief materiaal worden toevoegd om de naadverbinding te maken: EPDM Splice Tape en EPDM Primer. De kwaliteit van de naadverbinding wordt vooral bepaald door de kwaliteit van het contact tussen de EPDM dakbedekking en de kleefstof. Goede voorbereiding van het contactoppervlakte met EPDM Primer is daarom vereiste voor een kwalitatieve waterdichte naadverbinding.

Verwerkingsvoorschrift

 1. Het gehele oppervlak waar de EPDM Splice Tape op zal worden aangebracht moet worden gereinigd en geprimerd.
 2. Markeer het membraan waar de rand van de splitsing optreedt en vouw vervolgens het bovenste gedeelte terug. Breng EPDM-primer aan aan beide zijden van het membraan met behulp van de meegeleverde scrubpad. OPMERKING: de EPDM Splice Tape is het best geschikt voor verwerking bij temperaturen boven de 4° C.
 3. Laat eerst de primer drogen, dit is doorgaans minder dan 20 minuten. De droogtijd kan variëren afhankelijk van omgevingstemperatuur en vochtigheid.
 4. Plaats de EPDM Splice Tape over het geprimde splitsingsgebied langs de gemarkeerde rand. Tijdens het aanbrengen indrukken met de hand. Controleer of de Splice Tape ongeveer 0,3 centimeter verder rijkt dan de lasrand.
 5. Rol het bovenoppervlak van de beschermlaag om de hechting aan het bodemsubstraat te bevorderen.
 6. Laat het EPDM-membraan op vrij de Splice Tape vallen, verwijder de beschermlaag onder een hoek van 45º.
 7. Rol de Splice Tape direct na met eensiliconen rollen. Rol loodrecht op de lasrand.
 8. Verzegel de rand van het naaddetail met EPDM kit.
Specificaties
Artikelnummer
CMZT103001
EAN Code
8715815039504
Sluiten