Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

Hemelwaterafvoer

Als u op zoek bent naar goede hemelwaterafvoeren, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden dakdoorvoeren en stadsuitlopen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten
Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten

Hemelwaterafvoer

Als u de levensduur van uw platte of licht hellende dak wilt verlengen, is een hemelwaterafvoer onontbeerlijk. Onze EPDM-kit helpt bij het bevestigen van de flap in de dakrand en creëert zo een mooi geheel met uw dak. Hiermee voorkomt u schade aan het dak door overmatig regenwater.

Dakdoorvoer

Als u op zoek bent naar een goede ventilatie binnen uw bouwproject, is het de moeite waard om dakdoorvoeren in overweging te nemen. Ze zorgen voor een directe verbinding tussen de binnenruimtes en de buitenlucht, waardoor onaangename geurtjes worden geminimaliseerd en het vochtgehalte optimaal wordt gehouden. Investeren in een innovatief dakdoorvoerontwerp is daarom aan te bevelen als u kosteneffectiviteit en een lange levensduur wilt verzekeren.

Stadsuitloop

Met de stadsuitloop hoeft u zich geen zorgen meer te maken over water op uw platte dak. Dankzij EPDM-materiaal is de afvoer soepel, duurzaam, UV-bestendig en wortelwerend. De regenwaterafvoer is gemaakt in een hoek van 90° en heeft een antihevelstrip voor een perfecte waterdichte verbinding met het dak. U kunt er dus gerust vanuit gaan dat u nooit meer last zult hebben van overtollig regenwater op uw platte dak.

Sluiten