Interesse in een lange termijn samenwerking? Neem contact op met een van onze accountmanagers!

EPDM Dakpakket compleet - 4,58 meter breed

EPDM Dakpakket compleet - 4,58 meter breed

Let op: Deze afbeelding is ter indicatie en kan afwijken van het door u bestelde pakket vanwege de door u gekozen afmetingen.

Aanbevolen accessoires
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Offerte
 • Laagste prijs in Nederland én België!
 • Vrijblijvend advies door onze professionals
 • Bij voorraad bezorgd op werkdagen binnen 48 uur

  Klanten beoordelen ons met een 5/5! ⭐⭐⭐⭐⭐
Omschrijving

Ga direct aan de slag met dit EPDM-pakket. Zo wordt het aanbrengen van uw dakbedekking wel heel makkelijk!

Deze EPDM-folie heeft een breedte van 4,58 meter en een dikte van 1,14 mm. Wij snijden deze EPDM graag voor u op maat. U bestelt dit product per strekkende meter, met een interval van 0,5 meter en een maximum van 10 meter. Het pakket wordt afgestemd op de hoeveelheid EPDM die u nodig heeft.

Dit pakket omvat:

 • EPDM dakfolie- 1,14 mm dikte
 • EPDM kit
 • Coverbond contactlijm
 • Verfrol 10 cm
 • Verfrol beugel
 • Aandruk roller

Let op bij het bepalen van uw oppervlakte: Bestel altijd meer EPDM dan uw exacte afmetingen, het overlap zorgt er voor dat u geen tekort heeft en vergroot het montage gemak!

Daktrimmen en hemelwater afvoer voor afwerking dienen appart besteld te worden.

Onze EPDM:

Onze EPDM-rubberfolie is uitermate geschikt om uw platte of licht hellende dak op een eenvoudige manier waterdicht te maken. Deze A-kwaliteit EPDM is geschikt om te gebruiken op diverse ondergronden waardoor u het eenvoudig zelf kunt monteren.

Door de unieke samenstelling van EPDM ontstaat er een duurzame synthetische dakbedekking. EPDM is dan ook dé trend als het gaat om een kwalitatief hoogwaardige dakbedekking die jarenlang meegaat. Wij bieden u de beste oplossing voor het creëren van een waterdicht dak.

Met de dikte van 1,14mm is EPDM-folie voor tal van toepassingen in te zetten. Ons EPDM is voorzien van een FR-certificering, dit houdt in dat het EPDM vliegvuurbesteding is. De EPDM-folie voldoet daarmee aan de meest recente bouwvoorschriften (NEN-6063) en aan alle andere veiligheidseisen die aan dakfolie worden gesteld.

De EPDM-dakbedekking is geschikt voor vele toepassingen zoals op daken op blokhutten, platte daken, dakkapellen en nog veel meer toepassingen. Wij raden u aan om niet de bekende EPDM-vijverfolie hiervoor te gebruiken, ook al hangt hier een lager prijskaartje aan. Aan deze EPDM-soort beschikt namelijk niet over een FR-certificering, waardoor er bij brand geen schade gedekt wordt door uw verzekering.

Specificaties
Artikelnummer
CMDP458pakket
Dikte EPDM
1,14 mm
Lengte
Op interval van halve meters
Kleur
Zwart
Materiaal
Rubber
Hittebestendigheid
Vliegvuurbestendig
Sluiten